Referenssit

5/5 “Loistava kokki. Loistavaa palvelua. Loistava Markus ja Nikko Food. Hoitivat ruuan ja tarjoilun ammattilaisten ottein. Heidän ansiostaan hääjuhlastamme tuli ikimuistoinen ja vieraat todella nauttivat ruuasta. Mikäli meille tulee jatkossa tarvetta juhlien järjestämiseen, tiedän keneen kannattaa ottaa yhteyttä. Täydet kymmenen pistettä! Suosittelemme Markusta lämpimästi!”
Päivi & Ally Williams
5/5 “Saimme juuri sitä, mitä tilasimme ja ehkä vähän enemmänkin. Kokonaisuus onnistui täydellisesti! Usea häävieras sanoikin tilaavansa omiin juhliinsa tulevaisuudessa tarjoilut Markukselta. Me voimme suositella Markus Nikkoa todella lämpimästi kaikkiin vastaavanlaisiin tilaisuuksiin. Täydet viisi tähteä! Tyytyväinen hääpari, vanhemmat sekä muu hääväki.”
Frasse ja Tarja Alm
5/5 “Kiitos Markus erittäin onnistuneesta kokkikoulusta. Meillä oli oikein hauskaa ja mikä tärkeintä, ruoka oli superhyvää! Kaikki sujui kuten sovittu. Olet iloinen ja positiivinen henkilö ja kanssasi on ilo tehdä yhteistyötä.”
Hanna ja Marko
5/5 “Mielettömän hyvät ristiäistarjoilut – maistuvaa ja näyttävää! Kiitos!”
Pia Söderblom
5/5 “Ammattitaitoisesti ja lämmöllä, juuri sitä mitä toivoinkin! Markus tarjoilijoineen järjesti juhlavat usean ruokalajin 50-vuotisillalliset kotonamme. Kauniita annoksia toinen toisensa perään ja mikä parasta, hienoja makuja. Saimme vaimoni ja 20 ystäväni kanssa viettää ikimuistoisen illan. Innolla odotamme seuraavaa tilaisuutta!”
Petri Lehti
5/5 “Kiitos kiitos kiitos! Nikko Food Catering – upeaa! Olitte mahtavan joustavia ja palvelualttiita ja teitte meidän tärkeään hääpäiväämme upeat ja mielettömän maittavat ja monipuoliset ruoat. Vierailta on tullut ruoasta kiitosta vielä 1,5 viikkoa häiden jälkeenkin. Ruoka oli aivan mieletöntä ja tarjoilijat olivat ihania ja ammattitaitoisia. Super kiitos, että teitte päivästämme täydellisen! Mietimme jo, mitä juhlaa voisimme järkätä, että saisimme ruokaanne uudestaan.”
Rouva ja Herra Salakka
5/5 “Mitä suurin kiitos Nikko Food Cateringille, joka loihti kerrassaan mahtavat tarjoilut häihimme. Jokainen vieras kehui ruokaa maasta taivaisiin ja siitä on puhuttu vielä monta kertaa häiden jälkeenkin. Kiitos myös koko cateringporukalle, kaikki sujui loistavasti!”
Iris Berg
5/5 “Ihan uskomattoman hyvät sapuskat ja ihanat tyypit! KIITOS!”
Netta Kotro
5/5 “Mahtava, joustava ja moitteeton palvelu ja ennen kaikkea älyttömän hyvä ruoka! Kaikki häävieraamme kehuivat ruokaa koko illan ajan ja vielä juhlien jälkeenkin. Kiitos Nikko Food.”
Jannica Welling-Dahlström